Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Midzomer Sangha Feest

7 juli 2023 om 18:00 - 21:00

Midzomer Sangha Feest

Om de zomer te vieren en het zomerzitten in te luiden organiseren we vrijdag 7 juli een heus sanghafeest! Het is de eerste keer dat we zoiets doen maar de ‘beginnersmind’ is een goed uitgangspunt voor een feestje. Dus dat moet goedkomen.

Vrijwilligers in het zonnetje
We vieren de zonnige dagen maar nog liever willen we alle vrijwilligers in het zonnetje zetten. Zovele handen hebben het afgelopen jaar bijgedragen aan het ontstaan van ons nieuwe onderkomen De Zendo. Met woord, daad, of andere kwaliteiten. Voel jij je aangesproken? Graag dragen we dit feest aan jou op!

Wat gaan we doen?
18:00u inloop met muziek van Mohanad & band
18.15u buffet met soep, broodjes en salade
19:00u – 19:15u openingswoordje
19:15u – 20:15u bonte avond
20:15u – 21:00 dansmuziek van Mohanad & band

Bonte avond en Mohanad
Onder onze sanghaleden en andere betrokkenen bevinden zich vele creatievelingen. Wil jij een lied, clownsact, gedicht, dans, etc. etc. ten tonele brengen? Tijdens deze compacte ‘bonte avond’ mogen alle wel of niet zenvolle kunsten vertoond worden! Vermeld bij je aanmelding of je iets wilt doen die avond en dan nemen we graag contact met je op.

Bovendien staat Mohanad met zijn gelegenheidsformatie garant voor een doses opbeurende wereldmuziek. Mohanad vluchtte enkele jaren geleden uit Syrië en Libanon naar Nederland en kwam te wonen in Nijmegen Oost. Inmiddels speelt hij met diverse getalenteerde muzikanten uit het AZC in diverse formaties. Daarvan zegt hij dat ze vaak elkaars taal niet spreken, maar dat zij elkaar in de muziek verstaan. Net zen. Voor deze gelegenheidsformatie speelt hij samen met wel 7 mede-muzikanten uit het Midden-Oosten! 

Voor wie?
Iedereen die zich betrokken voelt bij de Kwan Yin Sangha en De Zendo is van harte welkom! Een of twee gasten meenemen mag ook.
Meld je hieronder (gratis) aan en dan zien we elkaar de 7e!

Aanmelden

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor deze activiteit.

11 + 5 =

Gegevens

Datum:
7 juli 2023
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Zendo
Profetenlaan 2
Heilig Landstichting, Gelderland 6564 BL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie