Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Welkom in de werkelijkheid – boekpresentatie

12 maart om 14:00 - 16:30

Boekpresentatie

Welkom in de werkelijkheid

Niko Tenko Roshi ontvangt uit handen van Dick Butsugen op zondagmiddag 12 maart omstreeks 14.00 uur in De Zendo het eerste exemplaar van Dicks nieuwe boek Welkom in de werkelijkheid. Het spreekt vanzelf dat alle sanghaleden van harte welkom zijn bij deze boekpresentatie die ook op Zoom te volgen is.

Dick is heel blij met de unieke samenwerking tussen Lotte Luigjes en Ineke Teunissen, waardoor er elf prachtige illustraties in het boek kunnen worden opgenomen. Op de presentatie zijn de originele foto’s van Ineke te zien die hebben geleid tot de kunstzinnige bewerkingen van Lotte die ernaast worden opgehangen. Het wordt een mooie dag dus wees erbij door je aan te melden met het onderstaande aanmeldformulier.

Op de achterflap van het boek staat:
‘Wat een groots geheim gaat er schuil in en achter de werkelijkheid. De auteur van dit boek verwondert zich over dat mysterie en loopt daarbij als het ware op de tast door deze levende werkelijkheid. Hij ontleedt niet, maakt zich niet schuldig aan complexe analyses. Hij geeft wel al zijn zintuigen de kost en concludeert dat de werkelijkheid van zichzelf volkomen en mededogend is en ons uitnodigt om gezien en ervaren te kunnen worden. Want ons bestaan heeft een ongrijpbare dimensie, waarin dualiteit en eenheid samenkomen. De conclusie datwijzelf de wereld, het universum zijn, lijkt onontkoombaar. Alleen dat al noopt ertoe te stoppen met de vernietiging van het organisme dat ons heeft voortgebracht en dat wij uiteindelijk ook zelf zijn. We kunnen zien dat er geen verschil is tussen buiten ons en binnen ons. In ons vergankelijke lichaam is een bewustzijnsbesef mogelijk dat blijkbaar berust op iets wat onvergankelijk is.’

Aanmelden

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor deze activiteit.

Hoe wilt u aanwezig zijn?

8 + 7 =

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Zendo
Profetenlaan 2
Heilig Landstichting, Gelderland 6564 BL Nederland
Bekijk de site van Locatie