Starters-traject zenmeditatie vanaf 1 januari

Datum/Tijd
Date(s) - 01-01-2019 - 30-06-2019
00:00

Locatie
Zencentrum Nijmegen

Categorieën


Onze Zendo

Starten met zenmeditatie. Goed idee. 

Zen Centrum Nijmegen biedt een doorlopend trajecten voor starters aan. Wie een introductie zenmeditatie bij ons zencetrum wil, kan zich aanmelden voor een starters-traject. Zo’n traject houdt het volgende in: Na aanmelding via de inschrijvingsknop krijg je een telefoontje of mail van een van de startersbegeleiders van Zen Centrum Nijmegen. Dat zijn studenten van Dick Verstegen sensei. Deze begeleider zorgt dat je een introductiescholing krijgt. Dan kan één-op-één zijn of in een klein groepje. De exacte data worden in onderling overleg vastgesteld. Het starterstraject omvat minimaal vijf maal  anderhalf uur introductietraining. Deze introductie bestaat o.m. uit:

  • Wat is zen, zithouding en loopmeditatie.
  • Theedrinken, rituelen en persoonlijk onderhoud.
  • Theorie van zen en boeddhisme, soetrarecitatie.

Deze training bereid je voor op deelname in een doorgaande groep voor het hele semester. De kosten voor het starterstraject zijn € 235,– of € 177,–  bij draagkrachtkorting, inclusief deelname aan een van de doorgaande groepen tot eind juni.  Er is ook gespreide betaling als lid van onze sangha mogelijk, t.w. standaard: € 34,– p.m. en draagkrachttarief: € 27,– p.m. Je verplicht je dan wel tot zes maanden betaling. Daarna is opzeggen per maand mogelijk.

Begin cursus en data:      in onderling overleg
Docent:                              Student o.l.v,  Dick Verstegen sensei
Plaats:                                 Petruslaan 1 Heilig Landstichting
Kosten:                                € 235,–  of  €  177,–  bij draagkrachtkorting voor het starterstraject plus doorgaande groep.

 

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.